Handlekurv
Nyhetsbrev

Beaver & Bison Telt tilbyr friluftsutstyr som er grundig testet og utprøvd siden vi startet opp driften 1993. Vi har lavvoer i størrelsen 8 til 100 personers, Beaver Kanotraller, Bison Telt Lavvoovn og et stort utvalg av gassbrennere, multifuelbrennere, gasslamper og kjelesett i fra Kovea. Beaver & Bison Telt selger kjente merkevarer som har lange og gode tradisjon i det Nordiske markedet. Vi har  enstangs lavvoer i serien Tinde og Tundra, samt våre store Tradisjonelle lavvoer.

Vi har utviklet alle våre telt og lavvoer selv og får disse produsert på litt forskjellige fabrikker rundt om i verden. Bison Telt sin vedovn, samt Beaver kanotralle er produkter vi har utviklet siden starten i 1993. Vi produserer stokkene til våre tradisjonelle lavvoer, samt benkene her i Spydeberg og har lastebil med kran, slik at vi kan transportere stokker, duk og utstyr ut til kunden og montere dette på ønsket sted for kundene.

Beaver & Bison Telt er antagelig det firmaet i Norge som kan mest om produktene i fra Kovea. Vi startet som importør av Kovea produkter til Norge i 2006 og fikk fort mange gode omtaler og tester av brennerne og gasslampene i fra Kovea. I fra å være et helt ukjent merke her i Norge er nå Kovea blitt et kjent merkenavn som står for kvalitet. Produktene i fra Kovea gjør din tur bedre!

Vi i Bison Telt er et serviceinnstilt og friluftsinteressert team som vil gjøre vårt beste for at du som kunde skal få gode friluftsopplevelser. Ta kontakt for en hyggelig friluftsprat på  tlf.: 64925500 – eller e-post: salg@bisontelt.no