Om Oss

Beaver & Bison Telt tilbyr friluftsutstyr som er grundig testet og utprøvd siden vi startet opp driften 1993. Vi har lavvoer i størrelsen 8 til 100 personers, Beaver Kanotraller, Bison Telt Lavvoovn og et stort utvalg av gassbrennere, multifuelbrennere, gasslamper og kjelesett i fra Kovea. Beaver & Bison Telt selger kjente merkevarer som har lange og gode tradisjon i det Nordiske markedet. Vi har  enstangs lavvoer i serien Tundra, samt våre store Tradisjonelle lavvoer.

Vi har utviklet alle våre telt og lavvoer selv og får disse produsert på litt forskjellige fabrikker rundt om i verden. Bison Telt sin vedovn, samt Beaver kanotralle er produkter vi har utviklet siden starten i 1993. Vi produserer stokkene til våre tradisjonelle lavvoer, samt benkene selv og har lastebil med kran, slik at vi kan transportere stokker, duk og utstyr ut til kunden og montere dette på ønsket sted for kundene.

Beaver & Bison Telt er antagelig det firmaet i Norge som kan mest om produktene i fra Kovea. Vi startet som importør av Kovea produkter til Norge i 2006 og fikk fort mange gode omtaler og tester av brennerne og gasslampene i fra Kovea. I fra å være et helt ukjent merke her i Norge er nå Kovea blitt et kjent merkenavn som står for kvalitet. Produktene i fra Kovea gjør din tur bedre!

Vi i Bison Telt er et serviceinnstilt og friluftsinteressert team som vil gjøre vårt beste for at du som kunde skal få gode friluftsopplevelser. Ta kontakt for en hyggelig friluftsprat på  tlf.: 64925500 – eller e-post: salg@bisontelt.no